Uw interieur op maat

Interieurinrichting Maatwerk Avelgem

Interieurinrichting

Totaalproject interieur

Interieur Lateur in Avelgem biedt u een moderne interieurinrichting waarbij alle elementen van het interieur worden vervaardigd naar uw specifieke verlangens. We voeren met passie de renovatie en interieurinrichting van uw woning, winkel of kantoor uit. Samen met u werken we de plannen uit en kiezen we mooie en duurzame materialen. Wij bieden u een garantie op leven en wonen zoals u het helemaal zelf wilt. Bij elk renovatieproject bent u bij ons aan het juiste adres. Bij deze totaalprojecten zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van keukens en badkamers. Alles wordt op maat afgewerkt: kasten op maat, dressings op maat, … Alles is mogelijk.

Badkamerrenovatie

Een heerlijke douche of eens lekker lang in bad blijven liggen. Dat zijn de meest ontspannende momenten van de dag. Laat dit moment niet verpesten door een kapotte douche, een lekke badkuip of schreeuwerige tegels. Laat uw badkamer inrichten zoals u het wil! Interieur Lateur in Avelgem luistert aandachtig naar uw wensen en geeft advies waar nodig. Grote of kleine renovatie, wij houden ons aan de afgesproken deadline en het budget.

Keukenrenovatie

Een keuken is het kloppend hard van de woning! U zet er ‘ochtends een warm kopje koffie, kookt er heerlijke maaltijden en geniet er ‘avonds van een glaasje wijn. Door jaren intensief gebruik, krijgt uw keuken het hard te verduren. Blaas uw keuken nieuw leven in met Lateur interieur in Avelgem! U kan kiezen uit een ruim assortiment van kwaliteitsvolle materialen.